Vestergyllen

Søndag 15. februar var 3 representanter fra Team Ullevål og Tåsen deltagere i Vestergyllen i Asker. Rennet er 40 km langt i kupert terreng, og Sondre ble bestemann fra teamet på 14. plass med tiden 2.08.27. Vinneren av rennet var Simen Østensen som gikk på 1.49.22, bare 9 sekunder foran Team Leasplan Go-løperen Christoffer Callesen. Jan Henrik fulgte tett på Sondre på 2.10.29 mens jeg hadde en tung dag og gikk på 2.14.51. Sterk prestasjon av Sondre å stake hele veien i et tøft terreng på den tiden.

Før start

 

 

 

 

 

 

Etter målgang

 

 

 

 

 

 

 

Ved å gå skirenn får man litt innblikk i hva man er god på i forhold til andre, og hva man må trene mer på. Det gjør det lettere å finne ut hvilke ting man skal prioritere i treningsarbeidet. For min del har jeg en del å gå på i staking, og da må det fokuseres på i treningsarbeidet. Terping. Likevel må man også dyrke det man er god på for å bli enda bedre på det.

Om du også har forbedringspotensiale på ski, ta kontakt med oss om du ønsker å ta del i et lærerikt og godt treningsmiljø.

//Mathias