Konkurransehelg

Lørdag 6. september var det rulleskirenn på Bjørkelangen i Aurskog Høland. Team Ullevål/Tåsen stilte med 2 mann til start i et felt med ca 30 startende. Jeg selv som bor på Bjørkelangen, og Sondre Fylling som hadde tatt den lange turen fra Finsnes hvor han har praksisperiode på politiskolen.

Før rulleskirenn Bjørkelangen
Mathias (tv med nr 118) og Sondre (th med nr 104)

4 mann fikk tidlig en ledelse og begge Team UT løperene var med her. Etter et rykk fra Kristian Gjertveit hvor Sondre var litt uoppmerksom ble det en luke som han ikke klarte å tette igjen. Da var vi en trio i tet. Etter drøyt halvgått løp kjørte jeg et rykk hvor Ronny Nordlie (med rød hjelm på bildet) ikke klarte å henge med. Vi var da to stk som skulle gjøre opp om seieren. Ingen av oss klarte å gå ifra før oppløpet, og det var duket for spurtoppgjør. Den 199 cm høye Driv IL løperen ble for sterk og jeg matte ta til takke med en andreplass, noe jeg var veldig fornøyd med. Tapte spurten - Rulleskirenn Bjørkelangen Søndagen deltok Sondre i et 21 km langt terrengløp hvor han ble nr 2. Selv deltok jeg i mitt andre triatlon i karieren. Dette ble arrangert av en lokal triatlonklubb, Aurskog-Høland Triatlon. Det var 12 deltagere som stilte til start i det 15 grader varme/kalde vannet på Mangen. Jeg ledet etter den 750 meter lange svømmedelen til tross for mye problemer med svømmebrillene, men klarte ikke holde på ledelsen gjennom 20 km på sykkel. ca 5 km før veksling suste en utøver forbi meg med temposykkel og tempohjelm og det hele. Etter veksling var jeg 1.20 minutter bak som nr 2, og hadde en hard jobb å gjøre på den 5 kilometer lange løpeetappen. Jeg startet i et behersket tempo fordi overgangen fra sykling til løping ofte kan føre til kramper om man starter for hardt. Etter hvert økte jeg farten og fikk sekunderinger på at jeg tok kraftig innpå. Rett før halvveis på løpedelen var jeg oppe i ryggen på Bent Ulseth som ledet. Jeg hvilte meg her et halvt minutt før jeg rykket forbi og holdt høyt tempo for at han ikke skulle klare å henge seg på. Det gjorde han ikke, og jeg løp inn til seier på tiden 1.10.27. Dette er en konkurranse jeg regner med vesentlig større deltakelse på til neste år.

Gratuleres med seieren A-H Tri
Gratuleres med seieren av arrangøren. 2. og 3. mann i bakgrunnen
Baklengs over mål A-H Tri
Baklengs over mål. Reklamerer for teamet