Christian Fredrik løpet

Sondre og Mathias
Optimistiske før start. fv: Sondre Fylling og Mathias Oppegaard
Mål Christian Fredrik løpet i Moss
Sliten kropp passerer målstreken

Team UT i MossLørdag 16. august gik Christian Fredrik løpet av stabelen i Moss sentrum. Det er en kontrollmålt 10 kilometer som går i Moss sentrum. Dette er et flott arrangement hvor det etter hvert har blitt stor deltagelse, og i år var det over 400 som fullførte.

Jeg og Sondre stilte til start med mål om top 10 plasseringer og gode tider. Det var et fint løp som gikk hovedsaklig på asfalt, men også via noen grusveier og små stier i parkene i Moss sentrum. Det var også noen små kneiker, og altså ikke et helt flatt løp, men veldig sammenliknbart med løp som Sentrumsløpet eller 10 for Grethe i Oslomaraton.

Det startet bra for min del og jeg hang med en gruppe på 5-6 mann hvor også vinneren av løpet var. Det gikk ganske lett og fint og jeg følte meg bra. Etter 4 km løsnet dessverre skolissen min, og jeg mistet skoen. Jeg ble nødt til å stoppe og knyte på meg skoen igjen, men mistet selvfølgelig den fine gruppa jeg lå i. Herfra og inn gikk det noe tyngre, og Sondre var hakk i hel de siste 6 kilometrene. Den siste kilometeren før mål løp vi side om side, men Sondre hadde noen ekstra krefter på hjemmebane og avgjorde rundt 200 meter før mål. Vi kom i mål som nr 8 og nr 9 på tidene 36.06 og 36.12 som er personlige rekorder for begge to på distansen. Vinnertiden ble forøvrig 34.46.

Jeg er selvfølgelig litt bitter for å ha mistet skoen under veis, men å knyte skoa godt før start er en viktig del av dette gamet.

// Mathias