Løping onsdager og rulleski torsdager – første økt til uken!

Onsdag 20. august kl. 17.00 holdes første løpeøkt med instruktørene Inger Oustad & Mathias Oppegaard. Vi møtes utenfor hovedinngangen til Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening (på nordsiden av Tåsen senter). Økten startet med innføring i løpeteknikk før den går videre mot sognsvann.

GRATIS PRØVETIME FØRSTE GANG – VELKOMMEN 🙂 

 

Torsdag 21. august kl. 18.00 holdes første rulleskiøkt med instruktørene Jan Henrik Sivertsen & Mathias Oppegaard. Det blir en rolig tur i Maridalen med gjennomgang av teknikk på rulleski underveis. Vi møtes utenfor hovedinngangen til Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening (på nordsiden av Tåsen senter).

GRATIS PRØVETIME FØRSTE GANG – VELKOMMEN 🙂 

 

Har du spørsmål: kontakt mette.karlsen@ullevaltasen.no / Tlf: 95271092.